Navigáció
· Fõoldal
· Köszöntõ
· MagunkrĂłl
· KözĂ©rdekĂ» adatok
· ĂśgyfĂ©lfogadás
· Munkatársaink
· Szervezeti felĂ©pĂ­tĂ©s
· Temetõ ĂĽgyintĂ©zĂ©s
· Karbantartott terĂĽletek
· Kommunális hulladĂ©k
· ZöldhulladĂ©k
· Temetõgondnokság, sĂ­rhely ĂĽgyintĂ©zĂ©s
· KĂłbor állatok bejelentĂ©se
· Helyi autĂłbusz menetrend
· Helyi autĂłbusz dĂ­jak
· Köszönet
· Napelemes rendszer
· SajtĂłközlemĂ©ny - Napelemes rendszer

· KeresĂ©s
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
MagunkrĂłl

Hittel és lelkesedéssel...

A Martongazda Nonprofit Kft. 2011. március 1. napján kezdte meg a városüzemeltetési munkát a településünkön.  

A közel harminc munkatársat foglalkoztató vállalkozásunk látja el a város összes intézményének üzemeltetését, fenntartását. Az óvoda, a két iskola, a szociális központ, városháza, járási hivatal és az orvosi rendelõk, valamint az önkormányzati tulajdonú lakások, egyéb épületek, a temetõ és a közterületek, sporttelep, a közösségi közlekedés, utak, járdák, közvilágítás, rendezvények kiszolgálása és a vásárok adnak bõven feladatot. Üzemeltettük Erdõhát és Kismarton ivóvíz ellátását, kezeljük Erdõhát szennyvizét. Építjük és építtetjük az utakat, járdákat, kátyúzunk, parkosítunk, segédkezünk az új beruházásoknál. GyĂ»jtjük a zöldhulladékot, takarítjuk a havat. Végeztünk felújítást iskolában, óvodában, könyvtárban, építettünk játszóteret és karbantartjuk a meglévõket. Helyreállítjuk a megrongált eszközöket köztéren és középületekben. A Forum Martini is a Kft. foglalkoztatottjai által jut el az olvasókhoz.

Ne feledkezzünk meg új létesítményeink (Emlékezés tere, BB Központ, Óvodamúzeum és Könyvtár, Szent László sétány) fenntartási feladatairól sem...

A fentiekbõl jól látszik, hogy a tevékenységünk összetett és sokrétĂ».

Köszönet annak a nyugodt, csendes többségnek, aki segítõ szándékkal, jóérzéssel viseltetik irántunk. Bíztatás a többieknek, hogy õk is álljanak be a sorba és érezzék Martonvásári Polgárnak magukat, hogy az õ utcájuk és udvaruk is méltó lehessen a többséghez és településünk hírnevéhez.