Navigáció
· Főoldal
· Köszöntő
· Magunkról
· Közérdekű adatok
· Ügyfélfogadás
· Munkatársaink
· Szervezeti felépítés
· Temető ügyintézés
· Karbantartott területek
· Kommunális hulladék
· Zöldhulladék
· Temetőgondnokság, sírhely ügyintézés
· Kóbor állatok bejelentése
· Helyi autóbusz menetrend
· Helyi autóbusz díjak
· Köszönet
· Napelemes rendszer
· Sajtóközlemény - Napelemes rendszer

· Keresés
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Magunkról

Hittel és lelkesedéssel...

A Martongazda Nonprofit Kft. 2011. március 1. napján kezdte meg a városüzemeltetési munkát a településünkön.  

A közel harminc munkatársat foglalkoztató vállalkozásunk látja el a város összes intézményének üzemeltetését, fenntartását. Az óvoda, a két iskola, a szociális központ, városháza, járási hivatal és az orvosi rendelők, valamint az önkormányzati tulajdonú lakások, egyéb épületek, a temető és a közterületek, sporttelep, a közösségi közlekedés, utak, járdák, közvilágítás, rendezvények kiszolgálása és a vásárok adnak bőven feladatot. Üzemeltettük Erdőhát és Kismarton ivóvíz ellátását, kezeljük Erdőhát szennyvizét. Építjük és építtetjük az utakat, járdákat, kátyúzunk, parkosítunk, segédkezünk az új beruházásoknál. Gyűjtjük a zöldhulladékot, takarítjuk a havat. Végeztünk felújítást iskolában, óvodában, könyvtárban, építettünk játszóteret és karbantartjuk a meglévőket. Helyreállítjuk a megrongált eszközöket köztéren és középületekben. A Forum Martini is a Kft. foglalkoztatottjai által jut el az olvasókhoz.

Ne feledkezzünk meg új létesítményeink (Emlékezés tere, BB Központ, Óvodamúzeum és Könyvtár, Szent László sétány) fenntartási feladatairól sem...

A fentiekből jól látszik, hogy a tevékenységünk összetett és sokrétű.

Köszönet annak a nyugodt, csendes többségnek, aki segítő szándékkal, jóérzéssel viseltetik irántunk. Bíztatás a többieknek, hogy ők is álljanak be a sorba és érezzék Martonvásári Polgárnak magukat, hogy az ő utcájuk és udvaruk is méltó lehessen a többséghez és településünk hírnevéhez.